Ontdek de tijdloze elegantie van Millboard

Met Millboard kunststofplanken haal je de warme uitstraling van hout naar je balkon, zonder de nadelen van traditionele houten vloeren. Onze planken zijn vervaardigd met oog voor detail en vakmanschap, waardoor ze een verbluffend realistische houtnerf en textuur hebben. Of je nu gaat voor de klassieke charme van de look van teakhout of de innovatieve kwaliteit van kunststof, bij AlterWood vind je altijd een stijl die perfect aansluit bij jouw smaak en behoeften van jouw woning.

Inspiratie

Meer inspiratie

De voordelen van een Millboard balkonvloer

  • Onderhoudsvrij: Vergeet het schuren, oliën en lakken. Met een Millboard balkonvloer geniet je van moeiteloos onderhoud. Een simpele reiniging met water en zeep is voldoende om jouw balkonvloer in topconditie te houden.
  • Duurzaam: Millboard biedt een duurzaam alternatief voor traditioneel hout, waardoor je niet alleen investeert in de toekomst van je balkon, maar ook in het behoud van onze planeet. Dankzij het gebruik van gerecyclede vulstoffen en biopolymeren in plaats van polymeren van olie tijdens het productieproces, hebben onze vlonders een uiterst lage CO2-voetafdruk van slechts 1,31 kg CO2 per m².
  • Splintervrij: Laat zorgen over splinters voorgoed achter je. Onze kunststofplanken zijn splintervrij, waardoor je met een gerust hart op blote voeten over jouw balkon kunt wandelen.
  • Bestand tegen het weer: Of het nu gaat om een extra warme zomerdag of sneeuw, jouw Millboard balkonvloer blijft onaangetast. Dankzij de geavanceerde technologieën zijn onze planken bestand tegen de meest veeleisende omstandigheden.

Luxe voor het topsegment

Bij AlterWood streven we naar niets minder dan perfectie. Millboard balkonvloeren zijn gemaakt voor mensen die hechten aan kwaliteit, luxueuze uitstraling en exclusiviteit. De Millboard balkonvloeren zijn een investering in luxe die zichzelf keer op keer terugbetaalt in comfort en schoonheid.

Enhanced Grain

Enhanced Grain is een strakke en moderne plank met een eigentijdse uitstraling. De afwerking van de houtnerf heeft een fijne structuur. De planken bootsen de subtiele nuances van eersteklas eikenhout perfect na. Deze collectie is verkrijgbaar in diverse kleuren.

Weathered Oak

Weathered Oak is een afdruk van een verweerde eikenhouten plank van meer dan 100 jaar oud. De grovere afwerking zorgt voor de robuuste karakteristieke uitstraling: tijdloos en authentiek. Deze collectie is verkrijgbaar in diverse kleuren.

Laat jouw balkon stralen met een balkonvloer

Het leggen van een Millboard balkonvloer is niet slechts een klus, het is een kunst op zich. Bij AlterWood begrijpen we dat alleen een vakkundige installatie het volledige potentieel van jouw balkonvloer kan ontsluiten. Daarom bieden wij jou de mogelijkheid om een erkende installateur te vinden die gespecialiseerd is in het plaatsen van Millboard balkonvloeren.

Ervaar het verschil met AlterWood

Kies voor een balkonvloer die duurzaam is en jouw buitenruimte transformeert in een oase van luxe en comfort. Bij AlterWood bieden we daarom duurzame en hoogwaardige kwaliteit vloeren aan.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek de mogelijkheden voor jouw balkon. Upgrade jouw leefruimte met een Millboard balkonvloer van AlterWood!