Millboard vlonders dakterras

Met een verbluffende gelijkenis met echt hout, overstijgen Millboard dakterras vlonders natuurlijke schoonheid van hout met hun onderhoudsvrije eigenschappen. Maak je nooit meer zorgen over splinters die je voeten kunnen verwonden of vlekken die het mooie uiterlijk van je dakterras kunnen bederven. Met Millboard ben je verzekerd van een zorgeloze ervaring, waarbij luxe en functionaliteit naadloos samenkomen om jouw dakterras te transformeren tot een oase van comfort en elegantie.

Inspiratie

Meer inspiratie

Waarom kiezen voor Millboard vlonders voor jouw dakterras?

  • Onderhoudsvrij: Geniet meer van je dakterras zonder gedoe met schuren, oliën of schilderen.
  • Weerbestendig: Onze vlonders doorstaan moeiteloos alle weersomstandigheden, van brandende zon tot sneeuw, voor een altijd perfecte uitstraling.
  • Vlekbestendig: Houd je dakterras gemakkelijk schoon met vlekbestendige Millboard vlonders.
  • Duurzaam: Millboard vlonders gaan langer mee dan traditioneel hout, waardoor je investeert in de toekomst van je dakterras.. In het productieproces worden gerecyclede vulstoffen en biopolymeren gebruikt in plaats van polymeren uit olie, wat resulteert in een uiterst lage CO2-voetafdruk van slechts 1,31 kg CO2 per m².

Vlonders dakterras voor elke stijl

Bij AlterWood begrijpen we dat uitstraling belangrijk is bij het creëren van een luxe dakterras. Daarom bieden we een collectie Millboard vlonders, beschikbaar in verschillende kleuren, texturen en afwerkingen. Of je nu de voorkeur geeft aan een warme houttint of dakterras vlonders kunststof, bij ons vind je de perfecte vlonder die past bij jouw wensen!

Wil je graag de kwaliteit en uitstraling van onze vlonderplanken ervaren, vraag hier je sample(s) aan.

 

Enhanced Grain voor dakterrasvlonders

Deze vlonders bootsen de subtiele nuances van echt hout na en zijn kleurvast en gemakkelijk te onderhouden, ideaal voor een drukke stedelijke omgeving. Kies uit verschillende kleuren zoals Antique Oak, Coppered Oak en Golden Oak voor een natuurlijke houtlook, of ga voor Smoked Oak of Brushed Basalt voor een subtiele grijstint. Voor een trendy en hippe uitstraling is Jarrah een uitstekende keuze, terwijl Burnt Cedar zorgt voor een moderne zwarte look op je dakterras.

Weathered Oak voor dakterrasvlonders

Transformeer je dakterras in een stijlvolle en tijdloze buitenruimte. Deze vlonders hebben een grovere uitstraling die perfect past bij moderne en robuuste omgevingen, waardoor je dakterras een authentieke uitstraling krijgt. Kies uit prachtige tinten zoals Weathered Driftwood voor een mooie grijslook, Weathered Vintage voor een vintage bruintint, of Weathered Embered voor een moderne zwarte uitstraling.

Vlonders aanleggen op jouw dakterras

Het aanleggen van vlonders op jouw dakterras vereist vakmanschap. Om het beste resultaat te bereiken en een luxe uitstraling te garanderen, werken we samen met ervaren installateurs. Zij zorgen voor een professionele installatie van de vlonders, waardoor je kunt genieten van een perfect gelegde vloer die voldoet aan al jouw wensen.

Ontdek de hoogwaardige Millboard vlonders voor jouw dakterras

Ontdek de pracht van Millboard vlonders en verhef jouw dakterras naar een hoger niveau van luxe en elegantie. Neem vandaag nog contact met ons op voor een adviesgesprek en laat ons jouw visie tot leven brengen!

Over Millboard

Millboard werd opgericht in het Verenigd Koninkrijk en staat bekend om zijn innovaties op het gebied van composietmateriaal. Het merk is gespecialiseerd in hoogwaardige vlonder- en terrasplanken die de warmte en allure van echt hout combineren met de duurzaamheid van geavanceerde kunststoffen. Elk Millboard product getuigt van vakmanschap en heeft een tijdloze elegantie.