Composiet gevelbekleding houtlook

Met een verbluffende houtlook overstijgt onze composiet gevelbekleding de natuurlijke schoonheid van hout, terwijl het tegelijkertijd de onderhoudsvrije eigenschappen van composietmateriaal behoudt. Zeg vaarwel tegen zorgen over vlekken of vervorming, met onze gevelbekleding brengt u de perfecte combinatie van luxe en functionaliteit naar uw ruimte.

Alles wat je moet weten over composiet gevelbekleding

Composiet gevelbekleding staat bekend om zijn duurzaamheid en kwaliteit. Dat zorgt ervoor dat het zijn kwaliteit behoudt gedurende vele jaren. De composiet gevelbekleding van Millboard toont tijdloze elegantie die jouw gewenste ruimte transformeert tot een prachtige omgeving.

Waarom composiet gevelbekleding?

Ontdek de voordelen van composiet gevelbekleding:

 • Onderhoudsvrij: Geniet van een zorgeloze buitenruimte met composiet gevelbekleding. Dankzij de uv- en weerbestendige toplaag heeft ons product geen onderhoud nodig, en blijft de kleur 25 jaar lang behouden zonder schuren, beitsen of lakken.
 • Duurzaamheid: Kies voor een langdurige oplossing met composiet gevelbekleding. Deze bekleding is ontworpen om lang mee te gaan, waardoor het een duurzame investering is voor uw woning. Bij Millboard maken ze gebruik van gerecyclede vulstoffen en biopolymeren, gewonnen uit suikerriet of maïs, in plaats van gewone polymeren uit olie in ons productieproces. Hierdoor bedraagt onze CO2-voetafdruk slechts 1,31 kg CO2 per m².
 • Weerbestendig: Met composiet gevelbekleding bent u bestand tegen alle weersomstandigheden. Van intense zon tot zware regenval, deze bekleding blijft zijn kleur en kwaliteit behouden.
 • Vlekbestendig: Houd uw gevel schoon en fris met composiet gevelbekleding. Het is vlekbestendig, waardoor er dus geen vlekken op zullen komen. Vuil worden kan natuurlijk altijd, maar dat is dan gemakkelijk te verwijderen.
 • Lichtgewicht: Composiet gevelbekleding is lichtgewicht en eenvoudig te installeren. Dit maakt het niet alleen praktisch, maar ook kostenefficiënt.

De unieke eigenschappen

 • Antislip
  Antislip
 • Lichtgewicht
  Lichtgewicht
 • 100% houtvrij
  100% houtvrij
 • Splintervrij
  Splintervrij
 • Alg afstotend
  Alg afstotend
 • UV- & Weerbestendig
  UV- & Weerbestendig
 • Vlekbestendig
  Vlekbestendig
 • Trekt niet krom, rot niet
  Trekt niet krom, rot niet
 • Onderhoudsvrij
  Onderhoudsvrij
 • Dimensionale stabiliteit
  Dimensionale stabiliteit
 • 'Lost head’-effect
  'Lost head’-effect
 • Milieuvriendelijk
  Milieuvriendelijk

Enhanced Grain

Strak en modern met een eigentijdse uitstraling. De afwerking van de houtnerf heeft een fijne structuur. De planken bootsen de subtiele nuances van eersteklas eikenhout perfect na. Deze collectie is verkrijgbaar in diverse kleuren

Weathered Oak

Robuuste, tijdloze en karakteristieke uitstraling en is een afdruk van een verweerde eikenhouten plank van meer dan 100 jaar oud. Deze collectie komt in verschillende kleurenvarianten.

Shadow Line

Met de Shadow Line gevelplanken kan een strakke, authentieke houtlook gecreëerd worden. De planken zijn wat breder, waardoor de details van de houtnerf nog beter tot zijn recht komen. De profielen hebben schuine hoeken wat zorgt voor een betere afvoer van regenwater. Er zijn diverse kleuren verkrijgbaar:

Board & Batten

Board & Batten is een plank met dieptewerking waarmee een speels effect op de gevel gerealiseerd kan worden. De planken zijn vervaardigd uit vier afzonderlijke stukken hout met verschillende breedtes en houtnerfpatronen. Deze collectie heeft diversen kleuropties.

Creëer je droom buitenruimte!

Stel u voor: een prachtige ochtend thuis, omringd door de natuurlijke schoonheid van composiet planken gevelbekleding. AlterWood nodigt u uit om uw buitenruimte om te toveren tot een prachtig kunstwerk met onze hoogwaardige composiet gevelbekleding. Inspiratie nodig? Bekijk onze inspirerende projecten waar composiet gevelbekleding op diverse manieren is toegepast!

Ontdek de aanpasbaarheid van composiet

Of het nu gaat om een appartement, huis of vakantiehuis, composiet gevelbekleding past zich moeiteloos aan elke woning aan. Creëer de woning van uw dromen en geniet van de hoogste standaard in luxe bij AlterWood.

Bestel hoogwaardige composiet gevelbekleding bij AlterWood

Ontdek de wereld van duurzame composiet gevelbekleding en upgrade uw woning naar een nieuw niveau van luxe en verfijning. Plan vandaag nog een adviesgesprek of bestel nu alvast uw favoriete sample.