Houten gevelbekleding onderhoudsvrij

Met Millboards onderhoudsvrije gevelbekleding van kunststof geniet je van een zorgeloze ervaring, dankzij een scala aan voordelen. Zo hebben de planken een stevige toplaag die bestand is tegen vlekken en krassen. Dezelfde toplaag is niet-poreus, waardoor algen afgestoten worden. De planken kunnen dus zelfs in vochtige en schaduwrijke gebieden zonder problemen geplaatst worden. Het resultaat? Geen gedoe met aantasting van de planken. Dankzij de uv-bestendigheid en weersbestendigheid blijven de planken recht en voorkomen ze rotting. Bovendien zijn ze splintervrij, waardoor ze veilig zijn voor iedereen. Voor meer informatie over de voordelen kun je hier terecht.

Inspiratie

Meer inspiratie

Soorten onderhoudsvrije gevelbekleding

Bij AlterWood hebben we verschillende stijlen en kleuren onderhoudsvrije gevelbekleding die goed passen bij jouw huis. Of je nu kiest voor de moderne uitstraling van Enhanced Grain, de karakteristieke charme van Weathered Oak, het speelse effect van Board & Batten, of de strakke look van Shadow Line, er is voor elk wat wils. Wanneer je jouw perfecte plank hebt gevonden is er ook een ruime keuze in kleur. Is de zwarte Burnt Cedar gevelbekleding iets voor jou? Of wil je een meer natuurgetrouwe kleur als bruin van Antique Oak? Je kunt de plank zeker niet misslaan, want met onze expertise en producten zorgen we dat jouw visie perfect tot leven komt.

Enhanced Grain

Enhanced Grain is een strakke en moderne plank met een eigentijdse uitstraling. De afwerking van de houtnerf heeft een fijne structuur. De planken bootsen de subtiele nuances van eersteklas eikenhout perfect na. Deze collectie is verkrijgbaar in diverse kleuren.

Weathered Oak

Weathered Oak is een afdruk van een verweerde eikenhouten plank van meer dan 100 jaar oud. De grovere afwerking zorgt voor de robuuste karakteristieke uitstraling: tijdloos en authentiek. Deze collectie is verkrijgbaar in diverse kleuren.

Shadow Line

Creëer een strakke, authentieke houtlook met Shadow Line gevelplanken. De bredere planken accentueren de details van de houtnerf, terwijl schuine hoeken zorgen voor een betere afvoer van regenwater. Verkrijgbaar in diverse kleuren.

Board & Batten

Board & Batten is ontworpen om een onderscheidend diepte-effect te creëren op gevels van gebouwen. Het bestaat uit vier afzonderlijke stukken hout, elk met verschillende breedtes en houtnerfpatronen, die op een specifieke manier zijn gerangschikt om een speels, gestructureerd uiterlijk te creëren. Board & Batten-planken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor een scala aan ontwerpopties mogelijk is.

Duurzame onderhoudsvrije gevelbekleding

Millboard biedt duurzame onderhoudsvrije gevelbekleding aan haar klanten. De planken zijn gemaakt van gerecyclede vulstoffen en biopolymeren, in plaats van van gewone polymeren die uit olie bestaan. Daarnaast vergt de productie een lage CO2-voetafdruk van 1,31 kg CO2 per m2. Omdat de planken onderhoudsvrij zijn gaan ze lang mee. Je hebt amper werk aan de planken. Hierdoor vermindert de vraag naar grondstoffen en energie voor de productie van gevelbekleding. Door te investeren in Millboards duurzame onderhoudsvrije gevelbekleding investeer je niet alleen in de schoonheid van het huis, maar draag je ook bij aan een duurzamere toekomst.

Gevelbekleding onderhoudsvrij kopen

Met de ruime keuzemogelijkheden die we bij AlterWood te bieden hebben, begrijpen we dat het vinden van de juiste gevelbekleding lastig kan zijn. Daarom staan we bij AlterWood klaar om je te helpen en te begeleiden. Onze medewerkers hebben brede productkennis en zijn beschikbaar voor online adviesgesprekken. Samen kunnen we jouw wensen en behoeften bespreken, zodat je met vertrouwen de juiste keuze kunt maken voor jouw huis.