Prijzen

Wat kost Millboard? Dat is een veelgehoorde vraag! We leggen graag uit hoe het zit met de kosten van onze materialen.

Millboard kent een hogere prijsstelling dan standaard terrasmaterialen en composiet planken, omdat het product ook echt wezenlijk anders is. Millboard is een esthetisch zeer fraai en uitzonderlijk kwalitatief hoogwaardig product met vele voordelen.

Verrassend natuurgetrouw

De planken -exacte, met de hand gevormde kopieën van houten planken in grove en fijnere structuur- hebben een specifieke wassing die zorgt voor de unieke kleurschakering en houtnerf. Dit intensieve, handmatige onderdeel van het productieproces zorgt voor hogere kosten, maar maakt dat de planken niet van echt hout te onderscheiden zijn.

Hoge kwaliteit en onderhoudsvrij

Millboard is van hoge kwaliteit en vereist weinig onderhoud. De unieke eigenschappen voorkomen verkleuring, schimmel en rot en maken schuren en behandelen overbodig, wat zorgt voor een flinke tijd- en kostenbesparing. Het is dus een duurzame investering die zich zo weer terugverdient!

Prijsindicatie buitenvloer

Enhanced Grain | Burnt Cedar & Antique Oak: €235,- per m²

Enhanced Grain | overige kleurvarianten: €215,- per m²

Weathered Oak | Embered: €240,- per m²

Weathered Oak | Driftwood & Vintage: €220,- per m²

Prijsindicatie bijbehorende kunststof onderliggers (inclusief schroeven)

Vanaf €30,- per m²

*Onder bepaalde voorwaarden is een verlaagd BTW tarief van 6% van toepassing

Prijsindicatie gevelbekleding

Envello Shadow Line: €270,- per m²

Envello Board & Batten: €325,- per m²

Enhanced Grain: €225,- per m²

Weathered Oak: €220,- per m²

*Onder bepaalde voorwaarden is een verlaagd BTW tarief van 6% van toepassing

Alle bovenstaande prijzen zijn vanaf-prijzen en dienen als richtlijn. De uiteindelijke prijs hangt af van het gekozen product, de gekozen kleurvariant en of randafwerkingen en/of onderliggers gewenst zijn.

Via onze offerteaanvraag kan een prijsopgave van het gekozen product opgevraagd worden.

*Onder bepaalde voorwaarden is een verlaagd BTW tarief van 6% van toepassing

Samples

Onze uitgebreide collectie biedt de mogelijkheid een unieke uitstraling te geven aan diverse buitentoepassingen. Wil je zelf de uitstekende kwaliteit en de authentieke houtlook van Millboard ervaren? Dat kan door samples aan te vragen.

AlterWood

Als erkend verdeler in België biedt AlterWood aan zowel particuliere als zakelijke klanten het complete assortiment Millboard. Van een ruime keuze aan planken in diverse collecties en met diverse kleuren, tot specifieke afwerkingsmaterialen voor een optimaal eindresultaat. AlterWood begeleidt en ontzorgt, van advies op maat en meedenken in oplossingen, tot realisatie en daarna.