Millboard verandavloeren

Onze Millboard verandavloeren tillen de schoonheid van jouw veranda naar een hoger niveau. Met hun verbluffende gelijkenis met echt hout, overstijgen Millboard verandavloeren de natuurlijke uitstraling van traditionele houten vloeren met hun onderhoudsvrije eigenschappen.

Inspiratie

Meer inspiratie

Waarom kiezen voor Millboard verandavloeren?

  • Weerbestendig: Onze verandavloeren zijn weerbestendig dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen en geavanceerde productietechnieken. De planken zijn speciaal ontworpen om bestand te zijn tegen alle weersomstandigheden, van warme zomerdagen tot hevige regenval en zelfs vorst. Dit betekent dat je veranda er altijd mooi en onaangetast uit zal blijven zien, ongeacht de weersomstandigheden buiten.
  • Onderhoudsvrij: Dankzij de uv- en weerbestendige toplaag is er geen onderhoud nodig. Over 25 jaar is er met het blote oog geen verkleuring meer waarneembaar. Het behoudt zijn kleur zonder schuren, beitsen en schilderen.
  • Vlekbestendig en krommen niet: De massieve planken zullen niet kromtrekken, rotten en geen insecten en ongedierte herbergen. Naast de sterke kern is de speciale zelfherstellende toplaag een ander aspect dat het Millboard board zo uniek maakt. Deze Lastane™ topcoat is bestand tegen krassen en vlekken en is speciaal ontwikkeld voor de veeleisende buitenomgeving.
  • Duurzaamheid: De grondstoffen die bij het productieproces bij Millboard worden gebruikt, zijn gerecyclede vulstoffen en biopolymeren (gewonnen uit suikerriet of maïs), dus er wordt geen olie gebruikt om de kunststoffen en polymeren te maken. Dit verklaart ook de extreem lage CO2-voetafdruk van slechts 1,31 kg CO2 per m2.

Een vloer voor elke veranda

Bij AlterWood begrijpen we dat de uitstraling van jouw veranda belangrijk is. Daarom bieden we een uitgebreide collectie Millboard verandavloeren, beschikbaar in verschillende kleuren, texturen en afwerkingen. Of je nu de voorkeur geeft aan een warme houttint of een moderne, strakke uitstraling, bij ons vind je de perfecte vloer die jouw unieke stijl weerspiegelt.

Sample aanvragen? Maak een keuze uit verschillende verandavloeren!

Enhanced Grain

Enhanced Grain is een strakke en moderne plank met een eigentijdse uitstraling. De afwerking van de houtnerf heeft een fijne structuur. De planken bootsen de subtiele nuances van eersteklas eikenhout perfect na. Deze collectie is verkrijgbaar in diverse kleuren.

Weathered Oak

Weathered Oak is een afdruk van een verweerde eikenhouten plank van meer dan 100 jaar oud. De grovere afwerking zorgt voor de robuuste karakteristieke uitstraling: tijdloos en authentiek. Deze collectie is verkrijgbaar in diverse kleuren.

Vloerinstallatie voor jouw veranda

Het leggen van vloeren voor jouw veranda vergt vakmanschap en nauwkeurigheid. Om een optimaal resultaat te bereiken en een luxueuze uitstraling te waarborgen, vertrouwen we op ervaren installateurs. Zij zorgen voor een professionele plaatsing van de verandavloeren, waardoor je kunt genieten van een perfect geïnstalleerde vloer die aan al jouw wensen voldoet.

Ontdek de exclusieve Millboard verandavloeren

Ontdek Millboard verandavloeren en upgrade jouw veranda naar een nieuw niveau van luxe en verfijning. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons jouw dromen voor een verandavloer werkelijkheid maken!