Afwerkplanken

De afwerkplanken zijn met name bedoeld voor de afwerking van verticale delen van het terras en worden nagenoeg altijd gecombineerd met stapranden of kantplanken. De afwerkplanken zorgen voor een fraaie en strakke afwerking van de verhoogde delen van een terras of vlonder waarbij zelfs de onderliggers volledig uit het zicht worden gebracht. Afwerkplanken zijn standaard uitgevoerd als flexibele variant zodat deze voor allerlei oplossingen gebruikt kunnen worden.

Stapranden

De speciaal ontwikkelde stapranden zijn perfect te combineren met de afwerkplanken. Omdat op de stapranden een extra dikke laag Lastane™ is aangebracht, beschermen ze de uiteinden van een (verhoogd) terras of trap tegen overmatige slijtage. Stapranden zijn leverbaar in een halfronde of rechte variant waarbij de halfronde variant standaard flexibel is uitgevoerd.

Kantplanken

Kantplanken zijn de nieuwste variant op het gebied van afwerking. Ze hebben een standaardbreedte van 150mm en dezelfde halfronde afwerking als bij een normale staprand, echter is deze afronding volledig geïntegreerd in de gehele plank. Kantplanken zijn uitermate geschikt om aan de onderzijde verlichting in weg te werken.

Net als de afwerkplanken en de stapranden zijn ook de kantplanken verkrijgbaar in de kleuren van de diverse collecties, om een perfecte uitstraling te realiseren.