Idyllisch Ibiza Paradijs in eigen achtertuin

Een moderne mediterrane sfeer. Dat was de wens van de bewoners van deze schitterende villa in Bergambacht. Er is gekozen voor een eigentijds en minimalistisch design met strakke materialen en zachte kleuren

De architecturale lijnen van het huis vloeien naadloos over naar de buitenruimte. Door de grote tegels te combineren met Millboard vlonderplanken van AlterWood, is een elegante en rustgevende sfeer ontstaan.

Er is gekozen voor de Enhanced Grain plank in de kleur Golden Oak. Enhanced Grain is een strakke en moderne plank met een eigentijdse uitstraling. De houtnerf heeft een fijne structuur waarmee de subtiele nuances van eersteklas eikenhout perfect worden nagebootst. De lichtgouden tint van Golden Oak benadrukt de uitstraling van natuurlijk eikenhout. Dankzij de bijpassende randafwerking is een strak geheel ontstaan bij het tuinpad, het zwembad en het verhoogde terrasdeel van het poolhouse.

Naast de karakteristieke uitstraling speelde ook de hoge prestaties een grote rol bij de keuze voor Millboard vlonderplanken. De planken zijn kleur- en maatvast én vrij van onderhoud. Bovendien zijn ze houtvrij, waardoor
ze niet splinteren, ro en en kromtrekken. De planken hebben een hoog antislipgehalte: zelfs nat zijn ze niet glad! En omdat de speciaal ontwikkelde schroeven in de toplaag verdwijnen, is het heel veilig om er met blote voeten overheen te lopen! Millboard planken zijn daarmee dé ideale toepassing rondom zwembaden en voor terrassen en tuinpaden.

Project

Idyllisch Ibiza Paradijs in eigen achtertuin

Project locatie

Bergambacht

Product

Golden Oak
Antique Oak

Sample aanvragen

Bekijk product