Hoekprofielen

Met onze speciaal ontworpen hoekprofielen kunnen hoeken (van bijvoorbeeld het gebouw) zowel inwendig als uitwendig perfect afgewerkt worden. De afwerkingsprofielen zijn snel en eenvoudig te installeren en hebben bovendien een speciale geperforeerde sluiting ter bevordering van de ventilatie, die klein genoeg is om insecten te weren.

Sierlijsten

Sierlijsten kunnen worden gebruikt om randen rond ramen en deuren netjes af te werken. Of de gevelbekleding nou horizontaal of verticaal is aangebracht, door sierlijsten toe te passen geef je je project een ‘finishing touch’ en ontstaat er een esthetisch fraai geheel. De sierlijsten zijn snel en eenvoudig te installeren. Voor een optimaal esthetisch resultaat adviseren we de Envello schroeven met gekleurde kop te gebruiken.

 

Algemene Envello componenten

Voor onze Envello gevelbekledingcollectie bieden wij diverse algemene componenten waarmee een perfecte afwerking gerealiseerd kan worden, zoals start- en sluitprofielen en schroeven met een gekleurde kop die exact matchen bij de kleur van de gevelplanken.