Onderhoudsarme, stabiele vlonders voor je dakterras met een luxe uitstraling

Bij zo’n fraaie buitenruimte hoort een fraaie dakterras vlonderplank. Er is ontzettend veel keus op het gebied van typen vloeren, met allemaal hun eigen voor- en nadelen. We kennen het allemaal: van die dakterrassen met wiebelige betontegels of gladde vlonderplanken. Onveilig, oncomfortabel en ook gewoon niet mooi. Gelukkig biedt millboard een range onderhoudsvrije en superstabiele vlonders voor je dakterras waar je jaren mee vooruit kunt.

Niet meer vuil of glad en geen splinters

Geen vuile of gladde tegels of vlonderplanken meer, maar een luxe uitstraling op je dakterras? Kies dan voor de onderhoudsvrije vlonderplanken van millboard. Hét perfecte sterke, strakke en veelzijdige alternatief voor een vlonder op het dakterras. Door de unieke samenstelling zijn de planken super praktisch: ze zijn kras- en vlekbestendig, verkleuren niet onder invloed van uv-licht en zijn perfect bestand tegen vorst en regen. Maar vooral heel belangrijk op een dakterras: dankzij het hoge antislipgehalte, de 100% houtvrije samenstelling en de verborgen schroeven kan er gewoon probleemloos met blote voeten overheen gelopen worden. Dat is pas optimaal genieten van een dakterras!

Dakterras met vlonder die uitblinkt in belastbaarheid en stabiliteit

Dankzij de hoge belastbaarheid van millboard kan er prima een zware bloembak of meubilair op geplaatst worden. En doordat de uitzettingscoëfficiënt heel laag is, trekken de planken niet krom. Door de dimensionale stabiliteit zijn verstekhoeken te maken en te verlijmen. Zo ontstaat er een nette strakke hoekverbinding. Doordat er geen scherpe randen zijn en het stootboard flexibel te plaatsen is, is het zelfs mogelijk om er mooie rondingen mee te creëren op je dakterras vlonder!

Uniforme uitstraling

Een dakterras vlonder kan op diverse manieren worden ingericht. Met een lekkere loungehoek of juist een fijne eettafel. Door met planten, een moestuin of borders te werken, ontstaat er een heus tuin-gevoel. En als de dakconstructie het toelaat, kan er zelfs een kas of jacuzzi op een dakterras worden geplaatst. Een uniforme uitstraling wordt bereikt wanneer de plantenbakken, de omkisting van de moestuin of de afwerking rondom de jacuzzi van hetzelfde materiaal als de vloer zijn gemaakt. Met millboard kan dat allemaal.

Karakteristieke houten look & feel

Een romantische of juist modern uitstraling op het dakterras? De millboard collectie biedt voor elk wat wils. De natuurgetrouwe warme uitstraling wordt bereikt doordat millboard planken exacte, met de hand gevormde kopieën van eiken planken zijn. Ze zijn verkrijgbaar in grove en fijnere structuur en in diverse kleuren. Daarbij zorgen de kleurschakeringen en de houtnerf ervoor dat millboard planken nauwelijks van echt hout te onderscheiden zijn. Genieten van een onderhoudsvrij dakterras met een luxe uitstraling? Ontdek dat het kan!

De unieke eigenschappen

 • Antislip
  Antislip
 • Alg afstotend
  Alg afstotend
 • Vlekbestendig
  Vlekbestendig
 • Trekt niet krom, rot niet
  Trekt niet krom, rot niet
 • Onderhoudsvrij
  Onderhoudsvrij
 • 'Lost head’-effect
  'Lost head’-effect