Archieven: Case Studies

Idyllisch Ibiza Paradijs in eigen achtertuin

Idyllisch Ibiza Paradijs in eigen achtertuin

Showtuin Studio Linda Wester

Om de showtuin van Studio Linda Wester een exclusieve uitstraling te geven, is er onder andere gebruik gemaakt van de Millboard planken van AlterWood. Een mooie look & feel van hout als resultaat!

Seaton second home

Voor een unieke en eigentijdse woning aan de kust van Looe in Cornwall is er gekozen voor de onderhoudsvriendelijke Millboard planken. De Enhanced Grain in Smoked Oak geeft een mooi effect aan deze woning.

Groenregie Reeuwijk

Voor de buitenruimte van deze woning in Reeuwijk is er gekozen voor de esthetisch fraaie maar vooral onderhoudsarme composiet vlonderplanken van Millboard (Enhanced Grain in de kleur Limed Oak).

Vlonderterras langs vijver – De Kwakel

Vanuit esthetisch en praktisch oogpunt is er gekozen voor Millboard Enhanced Grain vlonderplanken van AlterWood: een moderne en strakke plank met een eigentijdse uitstraling

Burnham-On-Sea

Een groot terras waar heerlijk buiten ontspannen kan worden. Er is gekozen voor Millboard Weathered Oak planken (Weathered Driftwood).

Groenregie Loosdrecht

Om de tuin optisch groter te laten lijken en meer beleving te creëren is er gekozen voor de Enhanced Grain planken in Limed Oak. Er is hiermee een natuurlijke uitstraling in de tuin ontstaan.

Prachtig lofthome in Zuid-Holland

Bij een lofthome in Zuid-Holland is Millboard van Alterwood toegepast op de gevel en bij het terras. Door eenheid in materiaal en kleurstelling is er een uniforme uitstraling ontstaan.

Toekomstbestendige woning in Haghorst

Op de gevel van een toekomstbestendige woning in Haghorst (Noord-Brabant) zijn de Millboard planken van Alterwood verticaal toegepast, wat voor een unieke uitstraling zorgt.